Bericht versturen
aboutus

HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED
1 2 3 4 5
HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Zonsopgang
Aantal werknemers: 500~1000
Jaarlijkse omzet: 40 millions- 50 millions
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

 

De de Zonsopganggroep van Hong Kong is een klantgericht, innovatief, waarde-gedreven bedrijf, welke vervaardiging, wereldwijd verwerkt en de staalproducten en dienst verdeelt. In de loop van de jaren, heeft de groep serval ijzer en van de van de staalproductie en verwerking basissen in het Oosten en Noord-China met jaarlijkse capaciteit meer dan 1 miljoenenton en een reeds lang gevestigd verkoopnetwerk rond de wereld opgebouwd. Het groeps momenteel personeel meer dan 1000 mensen en de totale activa bereiken empoly Amerikaanse dollars 50 miljoenen.
Onze hoofdproducten omvat onder verscheidene verschillende types:

  1. Vlak Staal --HRC, CRC, GI, GL, PPGI, PPGL
  2. Sectioneel Staal-H straal, richt ik, U-balk, Hoekbar, Ronde Pijp, Vierkante pijp, t-net
  3. Lang Staal-Misvormde bar, Walsdraad
  4. Poederdeklaag
  5. Glaswol

Onze die fabriek in mooie kuststad van Shanghai, Tianjin met geschikt vervoer wordt gevestigd, dat een productiebasissen op grote schaal en meer dan twee honderd van professionele techinicians behandelt. Onze producten omvatten koudgewalst staal, gegalvaniseerd staal, galvalume staal en vooraf geverft staal, enz.

Wij hebben ook onze twee fabrieken van toebehorenbouwmaterialen, ligt men in Guangzhou, Yinda-zijn de fabriek van de poederdeklaag en een andere inuslationmaterialen liggen in Tianjin, die glaswol en van de rotswol isolatiematerialen leveren.
Hieronder is de productielijninformatie:

1. Koudgewalste Productielijnen- 4 lijnen

2. Gegalvaniseerde Productielijnen- 4 lijnen

3. Galvalume Productielijnen - 2 lijnen

4. Vooraf geverfte Productielijnen - 4 lijnen


Onze producten verkopen in binnenlandse andmore dan 70 landen en gebieden over de hele wereld, hoofdzakelijk in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, goed Turkije en Afrika, Europa etc.

Wij voorzien cliënten van de uitstekende en intergtative dienst van ontwikkeling en ontwerp, productie en installatie, het testen en het trainning, en dringen op het bedrijfsprincipe van „verzekerde kwaliteit“ en „betrouwbare reputatie aan“.

Oprecht wens om zakenrelaties met vriend te versterken allebei in binnen- en buitenland, creatieve mooie toekomst!

 

 

Geschiedenis

In recente jaren '90, werkte onze stichter, M. Xu, in Zuid-China als verkoop en op de markt brengende Manager voor een belangrijk staal miljoen. Tijdens deze tijdspanne, werd M. Xu bewust van de behoefte aan een centrum van de metaaldienst dat klanten zou kunnen leveren die metaal in molenhoeveelheden niet konden kopen.

 

In 2001, richtte M. Xu Co. van de Zonsopgangmaterialen van Hong Kong, Ltd op. De zaken waren begonnen op kleinschalig in gehuurde kwarten ongeveer 3.500 vierkante voet. Tijdens de vroege jaren van zijn bestaan leed de groei van het bedrijf omdat alles aan het begin moeilijkheid was.

Na heldhaftige inspanningen bij kostenvermindering, heeft onze staalproducten uitgevoerd naar wereldwijd meer dan 70 landen.

 

In 2005, onderzocht hij met succes en deelt wat houdt voor Molenfabriek in de gegalvaniseerde producten van het de opbrengsstaal van Tianjin en van Shanghai hoofdzakelijk, koudgewalst staal, en galvalume staalplaat, PPGI andn PPGL;

 

In 2008, door zeer nu en dan met zijn vrienden te spreken, merkte hij een goed perspectief op de vraag op glaswol op, onderzocht hij een fabriek in Tianjin;

 

In 2010, stelden twee van zijn vrienden van Indonesië voor om de zaken van de deklaag van het kleurenpoeder in werking te stellen, deed hij een onderzoek en vond dat er bijna geen fabriek van het kleurenpoeder in Indonesië was, maar de vraag was daar, dan ving hij snel deze kans en richtte Yinda-Poederdeklaag met M. Shao en M. Alex in Guangzhou op.

Dienst

1. De steekproef kan bij vrije last worden aangeboden als de hoeveelheid niet teveel is.

 

2. Wij hebben soms voorraden bij voor sommige speciale grootte, en kunnen binnen korte tijd leveren. Vele stijlen voor uw keuzen.

 

3. OEM en ODM de orde wordt goedgekeurd, is Om het even welk soort embleemdruk of ontwerp beschikbaar.

 

4. Goede Kwaliteit + Fabrieks de Prijs + snel Reactie + de Betrouwbare Dienst, is wat wij het best proberen om u aan te bieden

 

5. Elk van onze producten worden geproduceerd door onze professionele werklieden en wij hebben ons team van de hoog-werk-gevolg buitenlandse handel, kunt u onze dienst totaal geloven.

 

6. Wij hebben 15 jaar ervarings van ontwerp, vervaardigen en verkopen staal, koesteren wij elke orde van onze eer.

 

7. Concurrerende prijs en kwaliteit van onze eigen fabriek
 

8. Goedgekeurd door ISO9001, Ce, SGS elk jaar
 

9. De beste dienst met 24 antwoord van het uur
 

10. De flexibele betaling met T/T, paypal L/C, kunlun belegt, enz.
 

11. Vlotte productiecapaciteit (50000tons/month)
 

12. Snelle levering en standaard uitvoerend pakket
 

Ons Team

Wij gelooft in het aantonen van een „één team“ houding en door ons volledig team van partners over Zonsopgang en praktijken geleid. Onze partners leiden de firma in onze opdracht van het leveren van ongekende resultaten voor onze cliënten, onze mensen, en onze gemeenschappen.

 

De de bouwhoogte die Teams uitvoeren is wat wij sinds 2001 hebben gedaan. Deze opleiding kenmerkt collectieve de teambouw activiteiten die en dynamisch in dienst nemen. Ons team was de bouw activiteit om onze bedrijfsuitdagingen te weerspiegelen en een zinvolle bespreking te vergemakkelijken die stevige waarde voor ons team en meetbare bedrijfsresultaten voor ons bedrijf levert. 

Contactgegevens