Beperkt Co. van de Zonsopgangmaterialen van Hong Kong,

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Ik ben online Chatten Nu
China HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED certificaten
China HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED certificaten
De zonsopgang is een zeer verantwoordelijke leverancier, hebben wij met hen bijna 10 jaar samengewerkt

—— M. Walter Diller

Wij kopen GL en PPGL van Zonsopgangstaal, ben ik zeer tevreden met de G550 kwaliteit, en de goede anti-langzaam verdwenen functie van PPGL.

—— Mej. Della

De GI ANG GL strook die u aan ons verscheepte is zeer goed, te hoeven wij niet om zich over de laagmassa van zink en breedtetelorance ongerust te maken.

—— M. Hugo Ambus

HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Zonsopgang
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 40 millions- 50 millions
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

In recente jaren '90, werkte onze stichter, M. Xu, in Zuid-China als verkoop en op de markt brengende Manager voor een belangrijk staal miljoen. Tijdens deze tijdspanne, werd M. Xu bewust van de behoefte aan een centrum van de metaaldienst dat klanten zou kunnen leveren die metaal in molenhoeveelheden niet konden kopen.

 

In 2001, richtte M. Xu Co. van de Zonsopgangmaterialen van Hong Kong, Ltd op. De zaken waren begonnen op kleinschalig in gehuurde kwarten ongeveer 3.500 vierkante voet. Tijdens de vroege jaren van zijn bestaan leed de groei van het bedrijf omdat alles aan het begin moeilijkheid was.

Na heldhaftige inspanningen bij kostenvermindering, heeft onze staalproducten uitgevoerd naar wereldwijd meer dan 70 landen.

 

In 2005, onderzocht hij met succes en deelt wat houdt voor Molenfabriek in de gegalvaniseerde producten van het de opbrengsstaal van Tianjin en van Shanghai hoofdzakelijk, koudgewalst staal, en galvalume staalplaat, PPGI andn PPGL;

 

In 2008, door zeer nu en dan met zijn vrienden te spreken, merkte hij een goed perspectief op de vraag op glaswol op, onderzocht hij een fabriek in Tianjin;

 

In 2010, stelden twee van zijn vrienden van Indonesië voor om de zaken van de deklaag van het kleurenpoeder in werking te stellen, deed hij een onderzoek en vond dat er bijna geen fabriek van het kleurenpoeder in Indonesië was, maar de vraag was daar, dan ving hij snel deze kans en richtte Yinda-Poederdeklaag met M. Shao en M. Alex in Guangzhou op.

Contactgegevens
HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

Contactpersoon: Mr. Xu

Tel.: 86 13925553088

Fax: 86-769-22856101

Direct Stuur uw aanvraag naar ons